Tractaments

Tractaments que oferim a la Clínica Dental GASPAR SERRA

ODONTOLOGIA GENERAL CONSERVADORA I PREVENTIVA

El manteniment de totes les dents en estat de bona salut i correcte funció és elemental en el nostre dia a dia. Per això oferim els següents serveis:

  • Fluoritzacions per remineralitzar l’esmalt dental.
  • Higienes Dentals per eliminar la tosca subgingival, causa de gingivitis.
  • Prevenció i cura de la càries, eliminant-la i reconstruint el defecte que deixa a la dent utilitzant materials estètics que retornen a la dent el seu aspecte natural.
  • Reconstruccions dentals per traumatismes, restituint d’immediat l’estètica i la correcta funció.
  • Reconstruccions estètiques que permeten recuperar la bona imatge del seu somriure.
  • Reimplantaments dentals.

ODONTOPEDIATRIA

Conservar les dents de llet en perfecte estat de salut, alineació i higiene, és fonamental per poder donar pas a una dentadura definitiva i en bones condicions per a tota la vida.

D’ençà que surten les primeres dents cal començar a respectar els hàbits higiènics i dietètics amb molta cura.

A partir dels 4 anys és aconsellable portar al nen a fer la primera revisió i començar un programa de prevenció.


ENDODÒNCIA

Hi ha casos greus de càries o bé traumatismes que han afectat la polpa de la dent (nervi) provocant dolor i/o infecció. El nostre especialista tracta aquesta patologia mitjançant tècniques modernes i indolores (endodòncia rotatòria, localitzadors d’àpex digitals, RX Digital i Visió augmentada) proporcionant molta més seguretat a llarg termini.


PERIODÒNCIA

És l’especialitat que prevé, detecta i tracta les malalties de les genives. Les genives són els fonaments de les nostres dents.

Una geniva sana fa més bonic el somriure i fa que la dent funcioni correctament.

El sagnat, retraccions de genives, dents que s’allarguen, mal alè, mobilitat dental, separacions, debilitat al mastegar, entre d’altres, són símptomes de Malaltia Periodontal que diagnosticarà i tractarà correctament el nostre Periodoncista.

Sempre caldrà fer un seguiment i manteniment periòdic per evitar possibles recaigudes.

També tractem l’ESTÈTICA GINGIVAL (genives engruixides, envermellides, taques marrons, pigmentacions, contorns irregulars, arrels exposades… que espatllen el somriure) mitjançant la Cirurgia Estètica Periodontal i les tècniques de Regeneració Òssia i Gingival.


ORTODÒNCIA

Alineem les dents per oferir una millor ESTÈTICA i sobre tot una millor FUNCIÓ.

El nostre Ortodoncista realitza un meticulós i rigorós ESTUDI (models, fotos, radiografies i cefalometria) que ens permet fer un correcte diagnòstic i donar la solució adequada i individualitzada.
Utilitzem diferents tècniques adaptades a cada pacient, tant als NENS, que estan en creixement i cal anticipar-se als canvis de la forma de la seva cara, com en els ADULTS de qualsevol edat.

-ORTODÒNCIA FUNCIONAL
-Tècniques clàssiques amb BRACKETS (metàl•lics o bé estètics transparents)
-Tècniques d’Ortodòncia INVISIBLE (Invisalign i Ortodòncia Lingual)
-Tècniques d’ORTOGNÀTICA (ortodòncia combinada amb cirurgia maxil•lofacial).


CIRURGIA ORAL

Al nostre centre cobrim la Cirurgia Oral Bàsica General (extraccions simples, extraccions complexes, quirúrgiques, queixals del seny, cordals, empelts de teixit connectiu, empelts ossis, regeneracions òssies prèvies a implants, remodelacions alveolars…).
Estem en contacte amb Cirurgians Maxil•lofacials externs per casos més complexes que no es puguin realitzar a la mateixa Clínica.


PRÒTESI i REHABILITACIÓ ORAL

Realitzem tot tipus de Restauracions Protètiques adaptades a cada situació i a cada pacient.
Pròtesis FIXES, REMOVIBLES, PRÒTESIS SOBRE IMPLANTS, PRÒTESIS ESTÈTIQUES, I GRANS REHABILITACIONS.
Utilitzem les tècniques i els materials més recomanables en cada cas. Porcellanes sense metall, Zirconi, Disilicat de Liti, Empress, E-Max, Metalls Nobles, pròtesi realitzades en CAD-CAM.
En molts casos cal fer un estudi meticulós per donar la millor solució al problema i calen algunes visites de diagnòstic per part del nostre especialista Rehabilitador o Restaurador que compta amb una sòlida experiència en l’Odontologia Integral.

Col•laboren amb nosaltres els Tècnics de Laboratori més qualificats.


ESTÈTICA DENTAL

Realitzem un estudi personalitzat del seu somriure.
Proposem tractaments de “canvi d’imatge” combinant tècniques de BLANQUEJAMENT o EMBLANQUIMENT DENTAL, CIRURGIA ESTÈTICA GINGIVAL, CANVIS DE FORMA, TEXTURA de les dents i CORRECCIÓ DE MALPOSICIONS LLEUGERES sense requerir tractament d’Ortodòncia.

Cuidem l’Estètica Rosa (genives) i l’Estètica Blanca (dents).

Fa més de 25 anys que realitzem tractaments d’estètica dental amb CARILLES o FACETES de PORCELLANA (són unes lamel•les primíssimes de porcellana modelades individualment que un cop adherides a la dent proporcionen una duresa i una estètica espectacular, insuperable, duradora i indetectable a l’estar ben realitzades).
Controlem i mantenim els nostres casos comprovant satisfactòriament que segueixen com al principi.


IMPLANTOLOGIA AVANÇADA

El Dr. Gaspar Serra va iniciar-se en la col•locació d’implants dentals fa més de 20 anys. Ha seguit una contínua formació, assistint a nombrosos cursos i congressos i impartint també cursos i conferències a nivell Nacional.
Això ens porta a poder oferir amb seguretat els tractaments amb implants dentals per a substituir les dents perdudes o malaltes que ja no tenen tractament.
Realitzem un estudi i diagnòstic estètic personalitzat utilitzant tots els mitjans, models muntats en articuladors, radiografies digitals, TAC dentals, i moderns i sofisticats programes informàtics que ens permeten analitzar en detall i planificar la cirurgia i la col•locació dels implants d’una manera guiada si calgués.
Utilitzem Sedació Anestèsica en els casos que ho requereixen.
Indiquem l’Implantologia Immediata en tots aquells casos que creiem que pot ser adequada i beneficiosa pel pacient. Es tracta de la col•locació dels implants i la càrrega provisional amb pròtesi fixa en un període de temps que va d’entre un dia i una setmana depenent de la complexitat del cas.
Quan aquesta tècnica no està indicada seguim els tractaments implantològics convencionals.
Durant el procés de tractament, el pacient no queda mai sense dents, sempre es col•loca una pròtesi provisional.

La rigorositat i precisió en el diagnòstic i en la planificació ens portarà a la excel•lència d’uns resultats a llarg termini.

Descarregar PDF


A.T.M. (Articulació Temporo Mandibular i Dolor Oro-facial)

L’estrès diari que patim en l’actualitat, fa que la nostra musculatura oral hiperfuncioni, provocant alteracions diverses, des del simple desconfort, sensació de pesadesa o cansanci, fins patir diferents graus de dolor. Això pot ser tractat amb una “FÈRULA DE DESCARGA” dissenyada especialment, que ha de ser controlada i ajustada periòdicament.